Trager Gezichtsbehandeling

De weldadigheid van een Tragergezichtbehandeling is ongelofelijk!

Bij de schoonheidsspecialist gaat de behandeling om de huid, epileren, ontharen, voedingmasker, kortom, de buitenste lagen van het gezicht.

Bij Tragergezichtswerk gaat het om de diepere lagen van het gezicht, die de buitenste lagen beïnvloeden, vormen. Dat zijn de spieren! Ze zitten aan het hele lichaam vast, het gezicht staat niet op zichzelf, vanuit de spieren bekeken. Spieren? Natuurlijk, de spieren van de kaak, de ogen, de wangen, de mond, in samenwerking met de nek, en de nek en hals weer in samenhang met de armen en schouders en die weer in samenhang met het gehele lichaam. Werk je met de spieren van het gezicht dan werkt dat op het gehele lichaam.

Spieren zijn spiegels van de ziel. Ze tonen onze emoties, en met emoties vormen we ons gezicht. We kennen de hangende moedeloze hoeken van de mond, de treurige ogen en wimpers, de geforceerde glimlach, en de vasthoudende gespannen kaak. Het zijn stadia waar ieder mens op zijn tijd mee te maken heeft. Maar wat als zo`n emotie langere tijd deel uitmaakt van je leven? Dan gaan de spieren eraan wennen, gaan chronisch die vorm aanhouden. En “tekenen” het gezicht. Ook als je uiteindelijk uit dat drukke proces bent gestapt waarbij je steeds je kaken op elkaar hebt moeten zetten… Of al lang over dat verdriet heen bent en weer een nieuwe horizon ziet.

Met Trager geven we een nieuwe boodschap, maken zacht en open wat gespannen was, en dat geheel vrijwillig, door de uitnodiging met aandacht en beweging,. Er kunnen bewegingen gevonden worden waarmee je bewust zelf de openheid en zachtheid elke dag even kunt herinneren zodat je een nieuw gevoel schept in je spieren. En dat ziet men! Een heerlijke start, een fijne afronding van je dag!

Jeugdig

Blozend en zacht

Open

Stralend en lief

Ontspannen

Helemaal van jou, van top tot teen aangeraakt

Duur: 1,5 uur

Extra mogenlijkheid: met Hauschka natuurkosmetic

Een Trager gezichtsbehandeling is heerlijk om te krijgen en geweldig om cadeau te doen!

Transformeren door Beweging